ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 2017

Home / Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 2017

BY Admin 27 Δεκ 2016 Γενικά 0 Comment

"Φως αστέρος Χριστουγέννων φαίνει πάσι"

Δεν είστε από τους πιο διάσημους που ο χρόνος τους φθείρει, αλλά είστε ανάμεσα στους άφθαρτους της μνήμης μου εξ ου και το μήνυμά μου.

Η σημαντικότερη επιδίωξη στη ζωή δεν είναι να κερδίζουμε για μας, αλλά να βοηθούμε τους άλλους να κερδίζουν ακόμη κι αν αυτό επιβραδύνει τη δική μας κερδοφόρο πορεία. Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι προορισμός.

Ζήστε και εκτιμήστε την τωρινή στιγμή, για να έχετε μέλλον πλούσιο από αγάπη και αναμνήσεις..... αυτά μένουν στη ζωή μας. Τα Χριστούγεννα είναι άφιξη ζωής, ονείρων και συγκλονιστικών γεγονότων. Χωρίς Χριστού - γέννα μέσα μας, όλα είναι κενά και δυσβάστακτα. Τίποτα δεν μας αλλοιώνει, αν εμείς είμαστε δυνατοί έχοντας αγάπη και πίστη.

Η σύγχρονη εποχή δημιουργεί κενό στην προσωπικότητά μας γιατί αυτό θέλουν οι τεχνοκράτες. Μας θέλουν άβουλους, κατευθυνόμενους, ελεγχόμενους, χωρίς ήθος και λογική. Η λανθασμένη πορεία της κοινωνίας μας θα έχει ακριβό τίμημα για μας και τα παιδιά μας. Εύχομαι η δύναμη του καθενός να σταθεί εμπόδιο και δίδαγμα για κάθε κακόβουλο ρυθμιστή της εποχής μας.

Με αυτά τα έργα μπορούμε να επανορθώσουμε -ΑΓΑΠΗ - ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.

Καλά Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη, υγεία με υπαρκτό τον μεγάλο καθρέπτη των λαθών μας.

Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά!
Ζουγανέλης Δημήτριος